Waanzinnige Wandhanger

€ 24,50 per persoon

Tijdens deze workshop maak je je eigen unieke Wandhanger. Na een korte uitleg ga je aan de slag met hout, veren, wol, schelpen en stof. Je kiest je eigen stijl of maakt gebruik van de aanwezige voorbeelden. ​Combineer kleur en materiaal zodanig totdat jij tevreden bent en geef jouw wandhanger een waanzinnig plekje binnen- of buitenshuis.
 

Deze workshop vindt plaats op DONDERDAG 20 juli 2017 van 19.00u - 21.30u in de tuin van Brachter Brocanterie te Maasbracht. Kosten voor deze workshop bedragen € 24,50 per persoon. Dit is inclusief: materiaal, koffie / thee met lekkers en gezelligheid. Aanmelden = verplicht.
 

Deze workshop is vanaf 4 personen op afspraak te boeken. Leuk voor bijvoorbeeld een teamuitje of vriendinnendag. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

DOODLE ART

€ 24,50 per persoon

Maak je eigen DOODLE kunst !! Laat je meeslepen door deze heerlijk ontspannende techniek waarin eenvoudige tekeningetjes uitgroeien tot ware kunstwerken.


Na een korte uitleg ga je aan de slag. Er wordt gewerkt met potlood, acrylverf, markers en verfstiften op een houten ondergrond of voorwerp. Je bedenkt je eigen ontwerp of maakt gebruik van de sjablonen uit het Ateljee. Leef je uit met kleur en vorm, totdat je kunstwerk klaar is voor een plekje in jouw huis.

De workshop vindt op VRIJDAG 2 juni 2017 van 19.30u - 22.00u plaats in het Ateljee bij Van Stof & Hout te Roermond.

Kosten voor deze workshop bedragen € 24,50 per persoon.
Dit is inclusief: houten paneel (20 x 20 cm), materiaal, koffie / thee met lekkers en gezelligheid.

Liever een voorwerp zoals een houten klomp of bloempot beschilderen? Op aanvraag zijn deze in het Ateljee tegen een meerprijs verkrijgbaar.

Deze workshop is vanaf 4 personen op afspraak te boeken. Leuk voor bijvoorbeeld een teamuitje of vriendinnendag. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Workshop HEBBEDOES

€ 27,50

Wil jij op een unieke manier je eigen porselein beschilderen?

Volg dan een workshop van Hebbedoes in het Ateljee.

Je krijgt hier de kleine kneepjes van de stipkunst bijgebracht en gaat met je eigen uniek porseleinen item huiswaarts.  

De workshop duurt ongeveer 3 uur en kost € 27,50 per persoon. Dit is inclusief porselein (bordje en/of schoteltje), verf, drinken en iets lekkers.

Het Ateljee vindt je aan Looskade 4 te Roermond.

ABORIGINAL PAINTING

€ 29,50 per persoon

Jouw eigen Aboriginal kunst aan de muur? Dat kan!

Na een korte uitleg over deze traditionele schildertechniek ga je aan de slag. Er wordt gewerkt met acrylverf op een houten ondergrond. Je bedenkt je eigen ontwerp of gebruikt een sjabloon uit het Ateljee.

 

En dan kan het echte werk beginnen, stip voor stip!

Leef je uit met kleur en vorm, totdat je kunstwerk klaar is voor een plekje in jouw huis.

 

De workshop duurt 2,5 uur en vindt plaats in het Ateljee bij Van Stof & Hout te Roermond.

Kosten voor deze workshop bedragen € 29,50 per persoon.
Dit is inclusief: houten paneel (30 x 30 cm), materiaal, handout, koffie / thee met vlaai, gezelligheid.

Deze workshop is vanaf 4 personen op afspraak te boeken. Leuk voor bijvoorbeeld een teamuitje of vriendinnendag. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden of een aanbod op maat.

Venetiaanse Maskers

€ 24,50 per persoon

Kom naar het Ateljee en beschilder je eigen unieke Venetiaans Masker!

Kies een masker van papier maché uit de verschillende beschikbare vormen. Dit masker beschilder en decoreer je naar eigen wens. In het Ateljee staan hiervoor diverse materialen tot je beschikking (verf, veren, lint, stof etc). Leef je uit met kleur en materiaal, totdat jij tevreden bent met jouw feestelijke creatie.

 

Deze workshop kost € 24,50 p.p., duurt ongeveer 2 uur en vindt plaats in het Ateljee bij Van Stof & Hout te Roermond. Materiaal en koffie/thee met iets lekkers zijn bij de prijs inbegrepen.

Deze workshop is vanaf 4 personen op afspraak te boeken. Leuk voor bijvoorbeeld een teamuitje of vriendinnendag. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden of een aanbod op maat.

Please reload

De leukste dingen maak je zelf bij Van Stof & Hout

Van Stof & Hout

Jagerstraat 8

6042 KA Roermond

06-16058871
 

KvK 64994333

     ©  2018 by Van Stof & Hout